La nostra empresa

La nostra empresa neix l’any 1992, des de les hores i gràcies a la implicació i la professionalitat, podem dir que estem preparats assolir qualsevol classe de treball d’impressió.

La nostra filosofia

Aquesta es basa a trobar solucions impreses que assoleixin les necessitats dels clients, buscant sempre l’equilibri entre la màxima qualitat i eficàcia.

La nostra història

En els nostres inicis l’any 1992 el mètode d’impressió era única i exclusivament la serigrafia, en l’actualitat la nostra empresa ha apostat per invertir amb investigació i sostenibilitat i hem incorporat nous equips d’impressió que ens ajuden a la contribució de la reducció de l’impacte ambiental.

Els nostres productes

Podem dir orgullosos que els nostres productes ens representen arreu del món, tot això gràcies a la confiança que els nostres clients ens han atorgat.

Les nostres tècniques de treball

Aquestes es basen en impressió serigràfica i digital. Treballem sobre materials diversos com: PVC, policarbonats, aluminis, acer inoxidable, etc.

Avantatges

L’avantatge de ser fabricants és que partint d’un simple esbós som capaços d’assolir totes i cada una de les etapes que comporten la creació d’un producte, fins a obtenir el seu resultat final.